Strony
(Przenieś do…)
STRONA GŁÓWNA
O MNIE
KONTAKT
WYGRANE I WYRÓŻNIENIA
▼
sobota, 9 maja 2020
SAŁATKA Z KASZY GRYCZANEJ Z BOTWINKĄ I JAJKIEM W KOSZULCE
›
Klasyczne połączenie smakowe: jajko i botwinka w nowym wydaniu. Jeśli połączymy botwinkę z kaszą, dodamy
czwartek, 5 marca 2020
ZIMOWA SAŁATKA Z BURAKIEM, RUKOLĄ, FETĄ I PESTKAMI GRANATU
›
Połączenie pysznych słodkich buraków, pikantnej rukoli, słonego sera oraz słodko - kwaśnych pestek granatu
2 komentarze:
niedziela, 2 lutego 2020
COLESŁAW Z KISZONYCH BURAKÓW - CZYLI JAK WYKORZYSTAĆ BURAKI Z ZAKWASU
›
Jak wykorzystać buraki z zakwasu? to pytanie pojawiło się w mojej głowie w momencie gdy po odcedzeniu zakwasu burczanego zostałam z ki...
wtorek, 15 października 2019
SEZAMOWA OWSIANKA Z FIGĄ I PESTKAMI GRANATU
›
To niesamowite jak z wiekiem mogą się człowiekowi zmienić smaki, kiedyś na chałwę nie chciałam patrzeć, a dzisiaj
sobota, 7 września 2019
GRUSZOTKA CZYLI OBŁĘDNE KRUCHE CIASTO Z GRUSZKAMI I BEZĄ
›
Czasem mały impuls może przynieść dobre rzeczy. I tak właśnie było w przypadku tego przepisu. Piękne, gorące lato i klęska urodzaj...
6 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer