mkmojakuchnia

Strony

▼
sobota, 9 maja 2020

SAŁATKA Z KASZY GRYCZANEJ Z BOTWINKĄ I JAJKIEM W KOSZULCE

›
Klasyczne połączenie smakowe: jajko i botwinka w nowym wydaniu. Jeśli połączymy botwinkę z kaszą, dodamy
czwartek, 5 marca 2020

ZIMOWA SAŁATKA Z BURAKIEM, RUKOLĄ, FETĄ I PESTKAMI GRANATU

›
Połączenie pysznych słodkich buraków, pikantnej rukoli, słonego sera oraz słodko - kwaśnych pestek granatu
2 komentarze:
niedziela, 2 lutego 2020

COLESŁAW Z KISZONYCH BURAKÓW - CZYLI JAK WYKORZYSTAĆ BURAKI Z ZAKWASU

›
Jak wykorzystać buraki z zakwasu? to pytanie pojawiło się w mojej głowie w momencie gdy po odcedzeniu zakwasu burczanego zostałam z ki...
wtorek, 15 października 2019

SEZAMOWA OWSIANKA Z FIGĄ I PESTKAMI GRANATU

›
To niesamowite jak z wiekiem mogą się człowiekowi zmienić smaki, kiedyś na chałwę nie chciałam patrzeć, a dzisiaj
sobota, 7 września 2019

GRUSZOTKA CZYLI OBŁĘDNE KRUCHE CIASTO Z GRUSZKAMI I BEZĄ

›
Czasem mały impuls może przynieść dobre rzeczy. I tak właśnie było w przypadku tego przepisu. Piękne, gorące lato i klęska urodzaj...
6 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.